HANDELSBETINGELSER

Alle aftaler indgås med:
KILDETOFT WINE A/S
Blomstervej 60
DK-8381 Tilst
CVR: 43724940
E-mail: info@kildetoftwine.dkLOVGIVNING

Salg af varer hos KILDETOFT WINE A/S sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak.


PRISER

Hos KILDETOFT WINE A/S er alle priser i danske kroner (DKK) og angivet med moms og afgifter efter dansk lovgivning. Vi forbeholder os retten til ændre priser fra dag til dag, uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udgåede varer og tastefejl


BETALING

Hos KILDETOFT WINE A/S modtager vi betaling med følgende korttyper: VISA-Dankort, VISA-Electron, Mastercard, Mobilepay og bankoverførsel. Ved et køb foretages der en reservation af det pågældende beløb på kortet, men betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varerne afsendes. Eventuelle reservationer på debet-kort vil oftest fremgå af dine posteringer med det samme, men disse kan ophæves såfremt man øsnker sit køb annulleret, og det er forskelligt fra bank til bank hvor lang tid en ophævelse af en reservation og ikke noget KILDETOFT WINE A/S har indflydelse på.


FRAGT & LEVERING

Fragtpriser: Ordrer pålægges fragt- og leveringsomkostninger jf. gældende takster oplyst på kildetoftwine.dk.


Leveringstid: Ordrer sendes med GLS, Burd eller PostNord afhængig af godsets vægt og Kundens valg ved ordreafgivelse. Ordrer afgivet inden kl. 14.00 afsendes samme dag med foventet levering på næstkommende hverdag i tidsrummet mellem kl. 08:00 til 16:00 (leveringssikkerheden er 99,5%). Der leveres ikke lørdag og søndag. Bestiller man levering med Burd leveres ordren i tidsrummet 18 – 22. Ordrer til Burd, afgivet inden kl. 11 forventes at kunne leveres samme dag imellem kl. 18 og 22. Varer mærket som bestillingsvarer leveres indenfor den anførte tidshorisont - i yderst sjældne tilfælde vil produktet være udsolgt ved leverandøren og der kan forekomme længere leveringstid (du vil naturligvis blive kontaktet herom, så snart vi har kendskab til dette). Tidsbestemt levering og indbæring udføres kun efter forudgående bestilling ifbm. ordreafgivelse på kildetoftwine.dk. Levering er som udgangspunkt til ‘kantsten’ og specielle ydelser skal tilvælges ved ordreafgivelse.


Tillæg for specielle ydelser: KILDETOFT WINE A/S forbeholder sig ret til at opkræve Kunden for PostNord’s tillæg for manglende byttepaller samt genudkørsel, ventetid eller indbæring, som ikke er aftalt på forhånd og er forårsaget af Kundens manglende tilstedeværelse, eller anvisning ved levering. Ved indbæring er det kundens ansvar at sørge for afdækning til imødegåelse af spild, trykmærker og snavs fra udstyr, varer og personer. Kildetoft Wine forbeholder sig retten til at ændre i fragtmetoder, hvis dette skulle være nødvendigt.


FORTRYDELSESRET

KILDETOFT WINE A/S yder jf. forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter modtagelse af varen, og i tilfælde af del leverance efter modtagelse af den sidste varer. Såfremt Kunden ønsker at fortryde sit køb bedes der inden 14 dage fra modtagelsen rettes henvendelse herom. Meddelelsen skal gives via e-mail til info@kildetoftwine.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på, at fortrydelsesretten ønskes udnyttet. Fortrydelse kan ikke ske ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give KILDETOFT WINE A/S tydelig meddelelse om dette. Varen bedes returneret i original emballage for at undgå værdiforringelse og sikre fuld refusion af betalingen fra købet.

Bemærk at det ikke er muligt at returnere bestillingsvarer, da de bliver bestilt specifikt hjem til ordren. Det er heller ikke muligt at fortryde køb af datovarer (varer mærket med MHT xx.xx.xxxx i varenavnet). Såfremt datovarer kommer retur, vil varen ikke blive krediteret.


PANT

Aflevering og returnering af tomme pantbelagte emballager accepteres hos KILDETOFT WINE A/S og godtgøres i danske kroner jf. de til enhver tid gældende pantsatser hos Dansk Retursystem. Fysisk aflevering af pantbelagte emballager kan ske på Blomstervej 60, 8381 Tilst. Bemærk at vi kun tager pant retur i salgsenheden (helt fyldte kasser).


DATADELING (KUN FOR ONTRADE KUNDER)

Som ontrade-kunde hos KILDETOFT WINE A/S accepterer Kunden at data på varekøbe, specifik varens navn og antal deles med den respektive brandowner/leverandør til brug for afregning af tilskudsaftaler mellem brandowner og Ontrade kunden. Ontrade kunder defineres som en kunde med et CVR-nr. registreret i en eller flere af følgende branchekoder: 551010, 551020, 552000, 553000, 559000, 561010, 561020, 562100, 562900 og 563000.


PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med KILDETOFT WINE A/S, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Disse vidergives ikke tredje part, medmindre det er nødvendigt for at fuldføre en ordre/bestilling.  Personoplysningerne registreres hos KILDETOFT WINE A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.kildetoftwine.dk er Michael Baj Svejstrup, Adm. Direktør. Vi videregiver Kundens e-mailadresse til Trustpilot for anmodning om ris og ros, samt til Danske Fragtmænd og GLS for kommunikation omkring Track & Trace og leveringsstatus. Som registreret hos KILDETOFT WINE A/S, har Kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har også ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Disse rettigheder har Kunden efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@kildetoftwine.dk


KLAGEADGANG

Ønskes der at klage over et køb, bedes henvendelse rettet til Kunderservice på e-mail info@kildetoftwine.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan der indgives en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center For Klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

Forbrugerer med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr


FORCE MAJURE

I tilfælde af at en part rammes af force majeure, hvortil regnes strejke (lovlige såvel som ulovlige strejker og arbejdsnedlæggelser), lockout, brand, oversvømmelse, tyveri, hærværk eller andre hændelser, der ikke kunne forudses, hvorover parten ikke er herre, og hvis følger ikke uden urimelige ofre kan overvindes, er den pågældende part berettiget til at udskyde sin ydelse, indtil hindringen er ophørt uden, at dette berettiger den anden part til at gøre misligholdelsesbeføjelser gældende.


LOVVALG & VÆRNETING (VED ERHVERVSKØB)

Samhandlen med KILDETOFT WINE A/S er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, som måtte udspringe af eller i tilknytning til nærværende handelsbetingelser, skal såfremt den ikke kan løses i mindelighed, afgøres efter dansk ret, ved Retten i Aarhus.


GYLDIGHED

Gældende handelsbetingelser for KILDETOFT WINE A/S publiceres og opdateres på www.kildetoftwine.dk. Det er Kundens ansvar at holde sig ajour med de gældende betingelser forud for enhver transaktion.


------

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21. juni 2023