Om os


Kildetoft Wine blev grundlagt i 2019 af Master Sommelier Jess Kildetoft. I begyndelsen var det tænkt som en lille hobby import forretning, der skulle drives ved siden af arbejdet på restaurantgulvet. 


I 2020 gik Jess fuld tid og det blev til en egentlig vinforretning. Fra starten har fokus været på de små europæiske producenter. Dem der selv stod for arbejdet i marken og kælderen, dem der tog stilling til økologi, biodynamik og dem, der havde en naturlig tilgang til, hvad der kan skabes, når tingene bliver gjort grundigt.

 

Vinene vandt hurtigt indpas på mange af de gode restauranter her i Danmark og det er netop af den vej vi stille og roligt har skabt vores eksistens. I løbet af årene er der kommet flere producenter til og vi begrænser os ikke længere til Champagne og Bourgogne. Den nye generation af unge vinmagere har bragt os til regioner som Yarra dalen i Australien, Swartland i Sydafrika og Santa Maria dalen i Californien. Derudover vil der altid være et sortiment af personlige favoritter på webshoppen. Ens for alle vores vinhuse er den kompromisløse tilgang til vin, hvilket bliver vores fornemmeste opgave at videreformidle.

Vores mål er, så at sige at, kunne inspirere og selvfølgelig også guide den nysgerrige vindrikker.

Image link
Image link
Image link