Dette spændene micro domæine er drevet af Marie-Élodie Zighera-Confuron, hun råder over små 5 hektar vinmarker 60 år + gamle parcellerne på La Madone i Fleurie og Chateau Gaillard i Morgon.
Marie-Élodie tog over for sine bedsteforældre i 2006, på det tidspunkt var hun travlt optaget af at drive Confuron-Cotetidot i Vosne Romaneé, som hun ejede sammen med Yves Confuron.
Det var erindringer fra gamle Morgon flasker og Gamay druens oversete potentiale, der fik hende overbevist om at hun skulle drive Clos de Mez.
I årenes løb er der sket en gradvis omlægning af vinmarkerne. Markerne er blevet økologiske og udstyret i kælderen er blevet moderniseret. Marie-Élodie har implementeret mange af de samme teknikker og metoder som bruges på Confuron-Cotetidot på hendes cru vine. Druerne plukkes i parceller og gennemgår en kort og kold maceration før druerne gæres i hele klaser.
Herefter lagres halvdelen af vinen på små bourgogne fade og resten i tank.
Til sidst aftappes vinene og ligger efterfølgende flere år indtil Marie mener de er klar til at blive frigivet. Clos de Mez er et fantastisk eksempel på at Gamay druen sagtens kan måle sig med den kendte og dyre Pinot Noir, når druen er dyrket under de rigtige forhold. Hendes vine er elegante og vinøse med en dybde og balance man sjældent ser fra regionen.